додому Новини Черкащина Чизкейк без випікання з курагою та апельсинами: найпростіший рецепт

Чизкейк без випікання з курагою та апельсинами: найпростіший рецепт

0
чизкейк

Вівсянка, грецькі горіхи, курага і цитрусові – топ продуктів для дітей. Якщо поєднати правильно ці інгредієнти, можна отримати найсмачніший чизкейк.

чизкейк

Інгредієнти для основи:

  1. Вівсянка – 4 ст. л.
  2. Грецькі горіхи – 100 г
  3. Курага – 100 г
  4. Кероб – 1 ст. л.

Інгредієнти для сирної маси:

  1. Вершки 33% – 500 мл
  2. Крем-сир – 300 г
  3. Кероб – 3 ст. л.
  4. Желатин – 30 г (2 упаковки)
  5. Банани – 2 шт. великих
  6. Апельсини – 3 шт.
  7. Вода – 120
  8. Ванільний екстракт натуральний – 5 крап.

Приготування основи під чизкейк:

  1. Вівсянку і горіхи промити та просушити. Кинути на сковорідку, щоб просушились і легко підсмажились.
  2. Курагу промити і залити окропом на 30 хв.
  3. Вівсянку і горіхи зблендерувати. Додати курагу і кероб. Ще раз зблендерувати.
  4. Взяти кондитерське кільце діаметром 18 см. Низ закрити фольгою. А всередину кільця вкласти ацетатну або харчову плівку, щоб торт потім легко відокремився.
  5. Отриману масу викласти на низ кільця. Сховати в холодильник на 2 години.

чизкейк

Приготування сирної маси:

  1. Вершки на 30 хв поставити в морозильну камеру.
  2. З банана зробити пюре, перемішати з крем-сиром.
  3. 2 упаковки желатину розділити на 3 частини. Одна – для шоколадного шару, друга – для вершкового, третя – для апельсинового. 1/3 желатину залити водою.
  4. Холодні вершки взбити до твердих піків, частинами добавляти крем-сир із бананом і далі продовжувати взбивати. Додати ванільний екстракт. Перемішати.
  5. Отриману сирну масу розділити на 2 частини.
  6. До однієї частини додати 3 ст. л. керобу (найкраще просіяти через сито) і добре розмішати.
  7. Желатин, що набух, нагріти на плиті. Варто помішувати до повного розчинення. Не доводити до закипання. Рідину перелити через сито в шоколадно-сирну масу. Добре розмішати.
  8. Залити перший шар у кондитерське кільце. Поставити на 1-2 години в холодильник до застигання.
  9. Залити другу порцію желатину водою. Нагріти і розчинити, перелити через сито в вершкову масу, розмішати. Залити поверх шоколадного шару.

Читайте також: зігріваємось глінтвейном: оригінальні рецепти відомих кухарів

Читайте новини vikka.ua у зручному форматі:

телеграм-канал,

сторінка у фейсбуці,

акаунт в інстаграмі,

ми в TikTok.

Усі відео ТК «ВІККА» доступні на ютюб-каналі.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version