додому Новини Чиновник пояснив, чому Черкаси опинилися у водяному полоні

Чиновник пояснив, чому Черкаси опинилися у водяному полоні

0

Надвечір 2 серпня Черкаси просто потонули у воді. Причиною колапсу на дорогах і вулицях міста начальник управління вуличної інфраструктури департаменту ЖКК Черкаської міської ради Сергій Отрешко називає аномальну зливу – за три години випало 87 відсотків місячної норми опадів.

Окрім сильної зливи, яку чиновник порівнює із надзвичайною ситуацією, причиною того, що вода не проходила через решітки у зливову каналізацію, був град. Він збивав листя, а воно, у свою чергу, забивало решітки і не давало пройти воді.

За словами Сергія Отрешка, боролися з наслідками стихії комунальники усю ніч. Станом на сьогоднішній ранок у Черкасах залишилася тільки одна проблемна ділянка.

"Ще підтопленою залишається П’ята міська поліклініка, що по вулиці 30-річчя Перемоги. Там маємо озеро, де накопичується вода. При цьому його місткість утричі менше, ніж було води. Там зараз відкачують воду", – зазначає начальник управління вуличної інфраструктури.

Як додає чиновник, уже всі тролейбуси та маршрутні автобуси відновили свою роботу, зокрема вони курсують і біля цієї поліклініки.

Загалом роботу комунальників Сергій Отрешко оцінює на достойному рівні та спростовує закиди з приводу того, що решітки із самого початку були прочищені неналежним чином. Ці роботи, нагадаємо, виконує КП "ЧЕЛУАШ".

Як повідомляв сайт vikka.ua, рятувальники ліквідовують наслідки негоди у Черкасах.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version