додому Новини Чиновник повідомив, хто відповідатиме за чисті тротуари і зупинки у Черкасах

Чиновник повідомив, хто відповідатиме за чисті тротуари і зупинки у Черкасах

0

Уперше в лютому цього року прибирати тротуари взялося КП "ЧЕЛУАШ". Цієї зими комунальне підприємство знову відповідатиме за чисті від снігу тротуари. Про це під час наради 12 грудня повідомив начальник управління вуличної інфраструктури Черкаської міської ради Сергій Отрешко.

"Відповідно до правил утримання вулично-дорожньої мережі вони не оброблюються сіллю, підлягають виключно механічній очистці, то техніка наявна в "ЧЕЛУАШі" і його субпідрядних достатньо для того щоб здійснювати очищення тротуарів", – повідомив Сергій Отрешко.

Він запевняє, техніки для виконання таких робіт більше ніж достатньо.

"Згідно з нормативами тротуари мають бути шириною не менше ніж 1,75 метра, а в нас некурогом техніка з відвалом може пройти, тому будуть використовуватися мініпогрущики, але швидкість у них менша ніж у тракторів. З приводу кучугур на зупинках, то прибирання снігових валів на зупинках транспорту – це складова діяльності підрядника, який утримує дороги", – зауважив Сергій Отрешко.

Як повідомляв сайт vikka.ua, на зимове утримання доріг у Черкасах до кінця 2016 року планують додатково передбачити 4,9 мільйони гривень.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version