додому Новини Чи стануть Черкаси заручниками кількох сотень осіб: стихійники VS влада (ФОТО)

Чи стануть Черкаси заручниками кількох сотень осіб: стихійники VS влада (ФОТО)

0

Епопея зі стихійниками триває у Черкасах. Якщо владці на початку тижня оголосили бойкот незаконній торгівлі, то стихійники у свою чергу взялися перекривати дороги. Цього разу дійшло до головної дорожньої артерії міста – бульвару Шевченка, що повністю заблокувало рух електротранспорту.

Риторика протестувальників незмінна: торгівля для них єдиний спосіб виживання, а владці не дають цього робити. У пориві емоцій торговці грозяться вживати радикальні заходи і навіть натякають міському голові Анатолію Бондаренку на перевибори.

Під час перекриття руху до мітингувальників виходить заступник міського голови Геннадій Шевченко. Налаштований рішуче. Переконує: стихійники не будуть шантажувати місто.

"Ніхто не буде торгувати на переходах, з коліна чи на асфальті. Для цього є спеціально відведені місця. Ми запропонували стихійникам 8 ринків, пішли на всі умови, але позиція у них тільки одна – ми будемо робити що завгодно, будемо торгувати де завгодно і ви нам маєте це забезпечити. Оце їхня позиція. Місто із 300-тисячним населенням не може бути заручником 150 осіб", – запевнив чиновник.

Містянам, які через протест опинилися у заторі, Шевченко радить поставитися із розумінням до таких незручностей.

Як повідомляв сайт vikka.ua, слідом за Черкасами розгорілась війна зі стихійною торгівлею в Умані.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version