додому Новини Черкаси Вечеряємо: крем-суп із гарбуза від родини Марченків

Вечеряємо: крем-суп із гарбуза від родини Марченків

0

Олександр Марченко, керівник Черкаської дирекції АТ «Укрпошта», поділився власним сімейним рецептом смачного крем-супу із гарбуза:

«Улюбленою стравою моєї родини в осінню пору є корисний, ароматний та дуже смачний крем-суп із гарбуза. Страву досить легко приготувати з доступних продуктів, тому вирішив поділитися рецептом:

очищений гарбуз – 1,3 кг;

картопля – 4 шт;

цибуля – 1шт;

морква – 1 шт;

вершки – 100мл;

сіль, сушений часник – за смаком; олія для смаження.

Процес приготування: злегка обсмажуємо на невеликій кількості олії нарізану цибулю та моркву, додаємо нарізані кубиками картоплю та гарбуз і заливаємо водою. Тушкуємо до м’якості овочів. Зливаємо зайву воду. Рекомендую воду зливати повністю у вільну ємкість (щоб за потреби можна було додати). За допомогою блендера робимо з овочів пюре, додаємо сіль, сушений часник, улюблені спеції та вершки. Доводимо до кипіння.

Крем-супСтрава чудово смакує з сухариками – достатньо порізати хліб кубиками і підсушити на чистій пательні до рум’яності.

Смачної та корисної трапези!

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version