додому Новини Черкаську молодь навчатимуть, як не втрапити в тенета торгівлі людьми

Черкаську молодь навчатимуть, як не втрапити в тенета торгівлі людьми

0

На Черкащині розпочалась реалізація проекту, за підтримки Міжнародної організації з міграції, що має навчити молодь уникати ризиків небезпечної роботи. Про це повідомили у прес-службі Черкаської міськради.

Втілює цей проект Черкаська благодійна організація ЛЖВ "Від серця до серця", спільно із Департаментом освіти та науки Черкаської ОДА.

"Основна мета проекту – підвищити рівень обізнаності щодо проблеми торгівлі людьми саме учнівської молоді,  оскільки ця цільова група є особливо вразливою. Проектом планується охопити щонайменше 1200 учнів професійно технічних навчальних закладів,  молодь від 14 до 25 років", – розповідає голова правління ЧБО ЛЖВ "Від серця до серця" Наталя Несват.

Ініціативу буде втілено у кілька етапів – протягом цього часу фахівці надаватимуть молоді матеріали стосовно різних форм торгівлі людьми, небезпек при виїзді закордон, основ безпечної міграції та працевлаштування в Україні і за кордоном.

До проекту входить і навчання юних тренерів, які зможуть передавати важливу інформацію за принципом "рівний рівному" та проведуть  інформаційно-просвітницькі заходи для молоді у своєму навчальному закладі.

По завершенню проекту буде проведено тематичний квест.

Як повідомляв сайт vikka.ua, наречені з автоматом та бензопилою: найбільш вражаючі весільні фото черкащан.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version