додому Новини Черкаському депутату дали добро на розміщення кіосків (результат голосування)

Черкаському депутату дали добро на розміщення кіосків (результат голосування)

0

Депутат Черкаської міської ради від ВО "Батьківщина" і водночас підприємець Валерій Міняйло отримав від виконкому дозволи на розміщення своїх шести кіосків по місту Черкаси. Відповідне рішення ухвалив виконавчий комітет, повідомляє кореспондент vikka.ua.

Зокрема депутат-підприємець отримав дозволи на розміщення своїх ТС за такими адресами:

– На розі Хіміків та С.Кішки (Р. Люксембург) – 2 шт.;

– На вул. 30-річчя Перемоги, 36;

– На розі Амброса та Різдвяної;

– На розі Тараскова і Героїв Майдану (Гайдара);

– На вул. Героїв Сталінграда, 18.

Дозволи на розміщення Валерій Міняйло отримав мінімальною кількістю голосів, необхідних для ухвалення рішення. Перед самим голосуванням члени виконкому поцікавилися у юристів, чи не є конфліктом інтересів голосування членів партії "Батьківщина" за бізнес однопартійця. Отримавши відповідь, вісім членів виконкому проголосували "за". Проти і утрималися члени виконкому на громадських засадах Роман Ганзевич та Дмитро Кухарчук, а також заступник міського голови від "Свободи" Ігор Коломоєць.

За кіоски Валерія Міняйла проголосували чотири його однопартійці: перший заступник міського голови Станіслав Овчаренко (депутат обласної ради від "Батьківщини"), заступники міського голови Сергій Гура (депутат обласної ради від "Батьківщини"), Роман Буданцев (депутат обласної ради від "Батьківщини"), член виконкому на громадських засадах Андрій Мушієк (екс-депутат міської ради від "Батьківщини"). Також ці рішення підтримали секретар міської ради Олександр Радуцький, заступник міського голови Геннадій Шевченко та два члени виконкому на громадських засадах – Володимир Білик та Олександр Сандецький.

Як повідомляв сайт vikka.ua, черкаська міська влада не хоче проводити громадські слухання по розміщенню кіосків.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version