додому Новини Черкаському батальйону тероборони потрібна допомога

Черкаському батальйону тероборони потрібна допомога

0

Голова обласного Комітету Виборців України Максим Михлик розмістив на своїй сторінці у Facebook заклик про допомогу Черкаському батальйону територіальної оборони.

"Черкаський батальйон територіальної оборони потребує допомоги. Після формування і проходження навчання, хлопців вже відправляють на Донбас. Проте, матеріально-технічне забезпечення залишається недостатнім. У листі від черкаських добровольців є перелік найнеобхіднішого. Всі небайдужі можуть звертатись або до Черкаського військового комісара Е.О. Курбета (в листі є реквізити), або до волонтера В'ячеслав Скічко (кошти можна перераховувати на банківську картку). Звіт буде наданий за кожну отриману гривню. Підтримаємо своїх!", – повідомляє Михлик.

На сторінці Facebook В’ячеслава Скічка опубліковано перелік найнеобхіднішого: "Придбання спальних мішків, розгрузок та дощовиків. Є багато й інших спеціальних потреб. На цей момент вже придбано 2 ємності для питної води по 500 літрів та замовлено 28 спальників та розгрузок на 1 загін. Для небайдужих номер картки Приватбанк 5363542300583987 Скічко В’ячеслав Павлович", – пише активіст. 

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version