додому Новини Черкаського євромайданівця лише зараз почали амністувати

Черкаського євромайданівця лише зараз почали амністувати

0

Черкаського активіста Євромайдану Ярослава Приходька, якого ще у грудні посадили під домашній арешт на два місяці через підніття прапору біля міської ради, лише зараз почали амністувати. Про це він повідомив у коментарі кореспондентові vikka.ua.

11 грудня разом з громадськістю Ярослав пішов піднімати прапор Європейського Союзу на щоглі перед міською радою. Того дня там відбулася штовханина між активістами та міліціонерами. Ярославу інкримінують злісну непокору міліції із нанесенням тілесних ушкоджень середньої тяжкості. За це йому загрожує 5 років позбавлення волі. Сам хлопець запевняє, що на мітингу нікого не бив.

У минулу п'ятницю Соснівський районний суд нарешті присудив закрити кримінальну справу та направив її в міську прокуратуру. Проте остаточне рішення самої прокуратури поки що невідоме.

За словами Ярослава, судове засідання тривало близько 20 хвилин. Кримінальну справу вирішили закрити через відсутність складу злочину.

– Хочеться, щоб усе це швидше завершилося, тому що не можу через це знайти роботу. Нещодавно знайшов гарний варіант, але відмовили, бо на мені "висить" кримінальна справа, – каже Ярослав Приходько.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version