додому Новини Черкащина Черкаського суддю, затриманого на хабарі, тимчасово відсторонили від посади

Черкаського суддю, затриманого на хабарі, тимчасово відсторонили від посади

0

Вища рада правосуддя до 29 жовтня відсторонила від посади затриманого на хабарі суддю Апеляційного суду Черкаської області Володимира Пономаренка. Про це інформує "Слово і Діло".

"Клопотання керівника Спеціалізованої антикорупційної прокуратури-заступника генерального прокурора Назара Холодницького про тимчасове відсторонення судді Апеляційного суду Черкаської області Володимира Пономаренка в зв'язку з притягненням до кримінальної відповідальності – задовольнити частково. Тимчасово, до 29 жовтня, відсторонити від правосуддя суддю Пономаренка", – заявив голова ВРП Ігор Бенедисюк.

Суд поки не обирав запобіжний захід судді Пономаренку. Прокурори хочуть домогтися чогось одного – або відсторонення підозрюваного від правосуддя, або обрання запобіжного заходу.

"Рішення про обрання запобіжного заходу буде ухвалене за результатами розгляду клопотання про відсторонення судді Пономаренка", – зазначив прокурор.

Нагадаємо, Володимира Пономаренка викрили на отриманні хабара. Суддя вимагав від місцевого жителя тридцять тисяч гривень. За вказану суму зловмисник обіцяв вплинути на рішення щодо не притягнення його до відповідальності за керування автомобілем у стані алкогольного сп’яніння.

Як повідомляв сайт vikka.ua, на хабарі піймався працівник управління держпраці Черкащини.

 

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version