додому Новини Черкаського агробізнесмена, який привласнив 20 мільйонів, затримали в аеропорту

Черкаського агробізнесмена, який привласнив 20 мільйонів, затримали в аеропорту

0

У Міжнародному аеропорту "Бориспіль" співробітники Служби безпеки України затримали черкаського агробізнесмена, доставленого з Сербії працівниками Укрбюро Інтерполу. Про це повідомили у прес-службі СБУ.

Підприємець входив до складу організованої групи, яка підозрюється у привласненні у 2014 році майже двадцять мільйонів державних коштів "Державної продовольчо-зернової корпорації України". Троє його спільників затримано раніше, справи щодо них уже знаходяться у судовому розгляді.

Відкрито кримінальне провадження за ч. 5 ст. 191 Кримінального кодексу України. 

За матеріалами СБУ комерсант був затриманий Інтерполом на початку липня 2016 року при спробі в’їзду до Сербії з однієї з сусідніх країн. 2 жовтня Шевченківський районний суд м. Києва обрав зловмиснику запобіжний захід у вигляді тримання під вартою або внесення застави у розмірі 5 мільйонів гривень. Триває досудове слідство.

Раніше vikka.ua стало відомо з власних джерел, що затриманий – підприємець із Черкас Віктор Бабко. Він є єдиним засновником та керівником приватної фірми "Юпітер", що розташована за юридичною адресою у с. Мошни Черкаського району. 

Як повідомляв сайт vikka.uа, СБУ викрила привласнення понад двох мільйонів держкоштів, виділених на харчування військових.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version