додому Новини Черкаським учням та студентам обіцяють проїзд у тролейбусах по 75 копійок

Черкаським учням та студентам обіцяють проїзд у тролейбусах по 75 копійок

0

Пільговий проїзд для учнів та студентів у сучасних комфортабельних тролейбусах анонсував на сьогоднішній прес-конференції  новообраний міський голова Анатолій Бондаренко.

"Ми втілимо проект пільгового проїзду у тролейбусах – учні та студенти платитимуть 50 % від вартості проїзду. Ми мали розмову з директором тролейбусного парку та створимо найпростіший механізм, коли учень чи студент показує відповідний документ (учнівський чи студентський квиток) і отримує квиток вартістю 75 копійок, – розповідає Анатолій Бондаренко.

Уже з 10 грудня, за словами мера, нові "рогаті" надходитимуть у наш тролейбусний парк. Ці 8 тролейбусів обійшлися бюджету міста у 35 мільйонів гривень. Вони будуть обладнані Wi-Fi, а кермуватимуть ними охайні водії. До Нового року вони мають вийти на маршрути.

Анатолій Бондаренко також планує випустити на дороги багатостраждальні тролейбуси з "Азоту". Нагадаємо, на території підприємства 15 "рогатих" стоять уже кілька років.

"Я провів перемовини з керівництвом "Азоту", ми дійшли порозуміння. Керівник підприємства повідомив, що готовий продати їх місту за 50 відсотків від вартості і в лізинг. Ми радитимемося з фахівцями, за які кошти місто готове їх придати, але вони повинні бути у Черкасах, – додає очільник міста.

 

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version