додому Новини Черкаським паралімпійцям вручили цінні подарунки (ФОТО)

Черкаським паралімпійцям вручили цінні подарунки (ФОТО)

0

За вагомий особистий внесок у розвиток параолімпійських видів спорту в м. Черкаси та Україні, популяризацію м. Черкаси та України на міжнародному рівні, пропаганду розвитку фізичної культури та спорту серед людей з обмеженими можливостями, високий патріотизм та активну громадянську позицію нагороджено цінними подарунками міського голови Черкас жителів міста – учасників Паралімпійських ігор:

Дрігу Олександра Вікторовича, дворазового чемпіона, срібного та дворазового бронзового призера ХІІ Паралімпійських ігор, заслуженого майстра спорту України з легкої атлетики;

Дорошенка Олександра Володимировича, фіналіста ХV Паралімпійських ігор, заслуженого майстра спорту України з легкої атлетики;

а також Дефлімпійських ігор:

Пустовіта Віктора Миколайовича, срібного призера ХХІІ Дефлімпійських ігор із футболу. Про це повідомила прес-служба Черкаської міської ради.

Подарунки видатним спортсменам на засіданні виконавчого комітету особисто вручив міський голова Анатолій Бондаренко, наголосивши, що вони є гордістю нашого міста і прикладом справжньої сили духу, фізичної витримки та постійної праці над собою на межі людських можливостей.

А також побажав кожному з наших чемпіонів подальших перемог і здобутків на спортивній арені та щастя, міцного здоров’я і добробуту на життєвій ниві.

Як повідомляв сайт vikka.ua, спортсмени Черкащини здобули дві срібні нагороди з мотокросу.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version