додому Новини Черкаським бійцям на передовій не вистачає будівельних матеріалів

Черкаським бійцям на передовій не вистачає будівельних матеріалів

0

Черкаським бійцям, які перебувають на Сході України, не вистачає будівельних матеріалів для бліндажів, маскувальних сіток та питної води. Особливо їх потребують бійці, які перебувають на нульовій лінії фронту, повідомляє УНН.

"Наразі бійцям не вистачає будівельних матеріалів для бліндажів: скоб, плівок, мішків, також потребують питної води, маскувальних сіток, – розповіла волонтер Інна Плащенкова. – Якщо у 2014 році забезпечення бійців повністю було справою волонтерів, то 2015 року – бійці перебували на частковому забезпеченні, а у 2016 році бійці забезпечуються Міністерством оборони усім необхідним: формою, харчуванням, зброєю, частково будівельними матеріалами. Якщо виникає якась потреба, то бійці можуть написати рапорт, й отримати необхідне на складах. Проте чекати отримання хлопці можуть місяць, або й два".

За словами волонтерів, коли хлопці просили великі скоби для бліндажів, їм надали проволоку в'язальну, яка не годиться для облаштування бліндажів. Проте черкаські бійці раді й тому, що Міністерство оборони потроху надає необхідне.

Як повідомляв сайт vikka.ua, трьох військовослужбовців Черкащини затримали за збут боєприпасів.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version