додому Новини Черкаський районний ЦНАП невдовзі оновлять

Черкаський районний ЦНАП невдовзі оновлять

0

У Черкаському районному ЦНАПі незабаром буде оновлено систему надання адміністративних послуг. Про це йшлося на нараді-зустрічі, яка днями відбулася в Черкасах, повідомляє прес-служба ОДА.

У нараді взяли участь Наталія Старікова, очільники району Костянтин Омаргалієв й Анатолій Яріш. Також до участі було запрошено відповідальних в області та районі за надання адміністративних послуг населенню. Першочерговими завданнями районного Центру надання адміністративних послуг є забезпечення відділу адміністративно-дозвільних процедур райдержадміністрації додатковими штатними одиницями та підвищення кваліфікаційного рівня працюючих. Це зумовлено тим, що у районі збільшується кількість громадян, які прагнуть зареєструвати земельні ділянки.

У районі уже проведено ряд нарад з питань удосконалення роботи районного ЦНАПу і, як пообіцяв Костянтин Омаргалієв,  найближчим часом послуги надаватимуться у повному обсязі. Нагадаємо, що оновлена система надання адміністративних послуг спрямована на те, щоб викорінити колишні недоліки, серед яких неоперативність роботи та корумпованість реєстраторів.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version