додому Новини Черкаський нардеп звернувся до генпрокурора щодо не сплати податків "Черкасиобленерго"

Черкаський нардеп звернувся до генпрокурора щодо не сплати податків "Черкасиобленерго"

0

Народний депутат України Микола Томенко повідомив, що до нього звернулися представники державних комунальних і приватних підприємств Черкащини. За їх інформацією ПАТ "Черкасиобленерго" відмовляє підприємствам області в реєстрації податкових накладних, повідомляє "Рідна Черкащина". А це означає, що ПАТ не сплачує податку до міського бюджету та не повертає частину коштів державним комунальним і приватним підприємствам.

Аргументи "Черкасиобленерго" прості, мовляв, маємо "дах" в Адміністрації Президента і найвищих кабінетах Києва, тому можемо собі дозволити не сплачувати податки.

Микола Томенко проінформував, що звернувся до генерального прокурора, прем’єр-міністра України та до керівника фіскальної служби з поясненнями, чи дійсно в Україні діє система оподаткування, де простий народ має сплачувати всі податки, а "блатні" можуть і не платити.

"Така ситуація із "Черкасиобленерго" – ще один приклад того, що коли навести лад зі сплатою податків в Україні, то на вирішення головних соціально-економічних питань вистачить грошей і без кредиту МВФ", – підсумував Микола Томенко.

Як повідомляв сайт vikka.ua, два міста на Черкащині заборгували "Черкасиобленерго" понад 7 млн гривень.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version