додому Новини Черкаський нардеп повідомила про звільнення з полону журналістки

Черкаський нардеп повідомила про звільнення з полону журналістки

0

Марію Варфоломеєву звільнили з полону, що тривав 14 місяців. Щоб її обміняти, довелося помилувати громадянина РФ. Про це пише у себе на сторінці у Facebook представник України в гуманітарній підгрупі Тристоронньої контактної групи з мирного врегулювання ситуації на Сході України, депутат ВРУ від Черкащини Ірина Геращенко.

"Очі – на півобличчя. Виснажена. Худесенька. І, здається, пережиті страждання тільки загострили її красу. Марія дуже гарна. Її витончена постать так ірреалістично виглядає на цьому покаряченому війною мосту під Щастям. Ще більш важко уявити цю тендітну дівчину у підвалі тюрми. Марія Варфоломеєва провела в застінках бойовиків 14 місяців. Її затримали за звинувачення в "шпіонажі", за проукраінську позицію, за активну участь в євромайданах у рідному місті, за патріотичну символіку на фото в соцмережах", – йдеться у повідомленні.

Заради звільнення Марії Президент помилував громадянина РФ Горбунова, засудженого на довгий термін ув'язнення за злочини проти територіальної цілісності нашої держави.

"P. S. Вже в машині Маша розповіла, що її вперше за довгий час повели в душ. Вона раділа цьому маленькому святу. І аж раптом ій сказали, що сьогодні її віддадуть українській стороні! За 2 години до звільнення. Вона плакала і весь час повторювала, що не вірить, що її відпустять", – додає Ірина Геращенко.

Як повідомляв сайт vikka.ua, черкащан просять допомогти "кулінарному фронту" овочами.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version