додому Новини Черкаський нардеп незадоволений зростанням злочинності в Україні

Черкаський нардеп незадоволений зростанням злочинності в Україні

0

З початку 2016- го року зареєстровано 410 тисяч кримінальних злочинів, що на 25% більше, ніж за аналогічний період минулого року. Таку сумну статистику член комітету ВР з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності Антон Яценко пов'язав з поточним станом справ у державі. Про це повідомляють "РІА Новини".

"З одного боку, катастрофічне зростання злочинності в Україні пов'язане з такими об'єктивними причинами, як війна, зубожіння людей, в тому числі і завдяки чинній владі. Серед суб'єктивних причин такого стану речей варто було б назвати зміну кадрів, так звану, люстрацію в правоохоронних органах, яка призвела до того, що скоро просто нікому буде працювати, в органи набирають непрофесіоналів. Неправильно сформовані і самі правоохоронні інституції, зокрема Національна поліція, про що йшлося на засіданні профільного комітету", – зазначив Яценко.

За словами нардепа, звіт керівників силових відомств не задовольнив членів комітету з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності. Критикує він і "закон Савченко".

"Зрозуміло, що комусь знадобилося випустити на свободу високопоставлених злочинців на кшталт Лозинського. Але наслідки прийняття цього закону трагічні. Наприклад, в моєму окрузі в Черкаській області двох рецидивістів випустили по "закону Савченко", і вони, тут же "обмивши" цю справу, зґвалтували і пограбували жінку", – підсумував нардеп.

Як повідомляв сайт vikka.ua, черкаський екс-нардеп не став головою Миколаївщини.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version