Бронзову медаль міжнародного чемпіонату з кулінарного і кондитерського мистецтва серед юніорів "BEST Cook FEST Junior –2016" отримав учень Державного навчального закладу "Черкаське вище професійне училище" Сергій Скиба. Про це повідомили у департаменті освіти та гуманітарної політики Черкаської міськради.
Так, у Чернівцях із 1 по 3 червня проводився Міжнародний чемпіонат з кулінарного і кондитерського мистецтва серед юніорів"BEST Cook FEST Junior –2016".
Упродовж трьох днів понад 200 учасників у різних номінаціях готували обрану страву за визначений час.
У чемпіонаті взяли участь молоді фахівці з кулінарної та кондитерської майстерності віком до 25 років, студенти та учні профільних навчальних закладів, закладів професійно-технічної освіти, спеціалізованих шкіл з кулінарного і кондитерського мистецтва та іноземні гості – юні кулінари з 16 країн світу.
Черкащанин виступав у номінації "С1. ВЕГЕТАРІАНСЬКІ СТРАВИ". Протягом 45 хвилин він приготував і сервірував вегетаріанську страву "Тофу фаршироване гарбузом на пюре із зеленого горошку з цибулею медовою та овочевим гарніром" на дві порції, окремо для кожної персони.
Як повідомляв сайт vikka.ua, у Черкасах обрали найуспішніших випускників.