додому Новини Черкаський "Фотоприлад" може посилити обороноздатність України

Черкаський "Фотоприлад" може посилити обороноздатність України

0

Провідним підприємством, яке має забезпечити українських військових прицільними комплексами для бронетанкової техніки визначили черкаський  "Фотоприлад". Про це повідомляє прес-служба ОДА.

На цьому потужному підприємств розробляють та виготовляють системи прицілювання, наведення і керування вогнем бронетанкової техніки, бойових вертольотів, артилерії та системи управління протитанкових ракетних комплексів вертольотів і наземних засобів.

Також черкаський завод випускає прилади нічного бачення та апаратуру для обробки матеріалів аеро- і космічної фоторозвідки. Тут виготовляють прилади для машинобудування та криміналістичної техніки.

Як зазначає перший заступник голови облдержадміністрації Наталія Старікова, це підприємство – корисний ресурс для підтримки вітчизняного оборонно-промислового комплексу, тому важливо зробити усе можливе, аби "Фотоприлад" не просто працював, а й потужно розвивався.  

За словами генерального директора "Фотоприладу" Валентина Гордієнка, підприємство здатне посилити обороноздатність країни, адже цьому сприяють напрацювання та виробничі схеми, які зробили його конкурентоспроможним на світовому ринку. 

 

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version