додому Новини "Черкаський Дніпро" вирвав перемогу у "Десни" (ФОТО)

"Черкаський Дніпро" вирвав перемогу у "Десни" (ФОТО)

0

"Черкаський Дніпро" переміг із рахунком 1:0 у грі з чернігівською "Десною". Про це повідомили у прес-службі футбольної команди.

На старті поєдинку дніпряни мали розраховувати на швидкий гол. Після навісу Дениса Балана з правого флангу м’яч, зрикошетивши від Вадима Мельника, ледь не потратив до сітки воріт гостей – голкіпер чернігівців Костянтин Махновський у кидку витягнув шкіряну кулю з "шістки". У середині першого тайму грубо у власному карному майданчику помилився Олександр Чорноморець: півзахисник "Десни" зупинив рукою спробу Ярослава Ямполя пробити в падінні через себе. Штатний пенальтист черкащан чітко виконав свою роботу – 1:0 на користь господарів поля. Згодом Олександр Цибульник ударом із дальньої дистанції перевірив реакцію голкіпера чернігівців. Гості в першому таймі запам’яталися лише ударом Олександра Волкова, із яким без проблем справився Орест Будюк.

Після перерви, а особливо із виходом на заміну Ахлідіна Ісраілова, значно додали у динаміці господарі поля. Киргизький легіонер дніпрян за короткий проміжок часу встиг завоювати прихильність черкаських уболівальників. Зокрема Ісраілов уже першим своїм дотиком до м’яча намагався з гострого кута поцілити в сітку воріт суперника та викликав шквал емоцій на трибунах Центрального стадіону, коли розібрався почергово з чотирма гравцями "Десни". У підсумку "Черкаський Дніпро" довів звітний матч до перемоги та залишився єдиною першоліговою командою, яка після проведених трьох турів зберегла недоторканними власні ворота.

Як повідомляв сайт vikka.ua, "Черкаський Дніпро" здобув перемогу у Краматорську.

 

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version