додому Новини "Черкаський Дніпро" на своє 60-річчя подарував автівку вболівальниці (ФОТО)

"Черкаський Дніпро" на своє 60-річчя подарував автівку вболівальниці (ФОТО)

0

Футбольна команда "Черкаський Дніпро" відсвяткувала своє 60-річчя.  Спочатку вболівальники переглянули фінальний матч на Кубок Черкаської області із футболу. Із рахунком 5:2 ватутінське "Ретро" перемогло катеринопільську "Нашу рябу", вперше в історії виборовши Кубок області.

Про це vikka.ua повідомили у прес-службі Черкаської ОДА.

Після цього на стадіоні зібралися ті, хто творив історію клубу упродовж 60 років. Спортивною ходою ветерани футболу пройшли перед уболівальниками. Її назвали символічно – "Від "Буревісника" до "Черкаського Дніпра-2015". Футболісти минулого та сьогодення отримали низку нагород і відзнак від Федерації футболу України, а також міської й обласної влади.

"Черкащина вболіває ось уже 60 років, – зауважив голова Черкаської ОДА Юрій Ткаченко. – Багато футболістів, знаних у країні, пройшли тут школу, щоразу підтримуючи спортивну честь нашого краю. Згадайте, як торік ми всі вболівали за "Дніпро" у півфіналі Кубка України. Це була гідна боротьба, яскрава гра. Наша команда нагадала всій країні про славні футбольні традиції Черкащини. І спасибі їй за це".

Джерело: Черкаська ОДА

Один із уболівальників поїхав з футбольного свята на новенькому авто. Такий подарунок від клубу отримала черкащанка Ольга. Номер її квитка став переможним під час розіграшу. Рівно за тиждень, на День міста, "Черкаський Дніпро" проведе ще одне свято футболу на Центральному стадіоні.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version