додому Новини Черкаський депутат пообіцяв відремонтувати спортзал у школі (ФОТО)

Черкаський депутат пообіцяв відремонтувати спортзал у школі (ФОТО)

0

Максим Шадловський, депутат міської ради від Партії вільних демократів, із нагоди Дня вчителя привітав свого колишнього класного керівника, а нині директора ЗОШ № 5 – Олену Саєнко. З квітами і колегами-депутатами він завітав у школу, повідомляє сайт Партії вільних демократів.

Максим навчався у ЗОШ №24, а Олена Саєнко була його класним керівником, викладала алгебру і геометрію. Нині він депутат, а її тиждень тому було призначено директором ЗОШ №5.

Олександр Згіблов, заступник голови фракції Партії вільних демократів, під час зустрічі запевнив, що "Вільні демократи" усіляко допомагатимуть закладу.

"Ми подали до Програми соціально-економічного розвитку на 2017 рік пропозицію завершити нарешті ремонт в спортивній залі цієї школи. Це повне неподобство. Третій рік діти вимушені займатися фізкультурою в рекреаціях і в коридорах. Хоча свого часу ми ініціювали кілька нарад і тоді влада запевнила, що до 1 вересня всі роботи будуть виконані. Зараз ми хочемо, як кажуть, особисто проконтролювати хід робіт, від виділення коштів, до кожного руху на об’єкті", — зазначив Олександр Згіблов.

Олена Саєнко також попросила допомоги у депутатів у виділенні коштів на ремонт туалетів. Нині у закладі зроблені два туалети, один із яких для дітей з особливими потребами.

Депутати оглянули спортивну залу, подивилися на той ремонт, який уже зроблений. Від "Вільних демократів" школою опікуватиметься Тарас Коломієць, до округу якого потрапляє ця школа.

Як повідомляв сайт vikka.ua, школі на Черкащині виділять півмільйона гривень на ремонт даху.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version