додому Новини Черкаські волонтери вже вирішили, на що витратять майже 194 тисячі

Черкаські волонтери вже вирішили, на що витратять майже 194 тисячі

0

На засідання координаторів волонтерської акції "Замість квітів – допомога армії" визначили напрямки спрямування та осіб, відповідальних за отримання та витрачання зібраних коштів. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила Алла Юрковська з обласного комітету виборців України.

У скриньках для добровільних пожертв з акції "Замість квітів – допомога армії" зібрали 193 751 гривень. Так черкаські волонтери вирішили ними розпорядитися:

1. Грошова пожертва на батальйон СІЧ – 26000 грн. Отримує, розпоряджається і звітує Ярослав Нищик (ГО "Сокіл", депутат Черкаської міської ради)

 2. Грошова пожертва на батальйон "Азов" – 11900 грн. Отримує, розпоряджається і звітує Борис Резнік (волонтер)

 3. Відновлення двох автомобілів УАЗ для передачі в зону АТО, а також для придбання комплекту зимової гуми на автомобілі військової служби правопорядку (Черкаси) – 35000 грн. Отримує, розпоряджається і звітує Юрій Сас (депутат Черкаської міської ради)

 4. Відновлення автомобіля швидкої допомоги MERSEDES – 18000. Отримує, розпоряджається і звітує Alexei Romanov (ГО "Громадський Блокпост)

 5. Засоби індивідуального захисту для 3-го конвойного полку спецназу – 6000 грн. Отримує, розпоряджається і звітує Олексій Романов (ГО "Громадський Блокпост)

 6. Виготовлення топографічних карт для військовослужбовців – 7200 грн. Отримує, розпоряджається і звітує Олексій Романов (ГО "Громадський Блокпост)

 7. Аптечки, підсумки, перев’язувальний матеріал для Навчального центра "Оршанець" – 6000. Отримує, розпоряджається і звітує Олексій Романов (ГО "Громадський Блокпост)

 8. Рації для батальйону АЗОВ – 6000 грн. Отримує, розпоряджається і звітує Андрій савчук (голова ОО Молодіжне крило ПП УДАР)

 9. Матеріальна допомога родинам загиблих військовослужбовців Корсунь-Шевченківського району – 4500. Отримує, розпоряджається і звітує Турган Л. М. (ГО "Громадський Блокпост)

 10. Прилад нічного бачення для батальйону ЧЕРКАСИ – 6000 грн. Отримує, розпоряджається і звітує В’ячеслав Скічко (волонтер)

 11. Прапорці (відшкодування витрат на виготовлення при підготовці до акції) – 12000 грн. Отримує, розпоряджається і звітує Юрій Сас (депутат Черкаської міської ради)

 12. Тепла білизна, теплий одяг, спальники, а також медикаменти для різних підрозділів – 55151 грн. Отримує, розпоряджається і звітує Олексій Романов (ГО "Громадський Блокпост). Також на цю категорію будуть витрачені кошти в сумі 3433,00, які були внесені на розрахунковий рахунок БФ "Наддіпрянський фонд".

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version