додому Новини Черкаські волонтери не будуть платити за "комуналку"

Черкаські волонтери не будуть платити за "комуналку"

0

Черкаські владці на засіданні виконкому 26 лютого доопрацювали та затвердили зміни до проекту "Програми обороноздатності міста Черкаси на 2015-2017 роки". Далі її ухвалити мають депутати міськради.

Нагадаємо, черкаські волонтери були занепокоєні, що чиновники не внесли у Програму обороноздатності міста оплату за комунальні послуги волонтерських організацій. Тоді ж депутати, які не проголосували за цю програму  на сесії пояснили, що фінансування не заберуть. За їхніми словами, сама назва документу не відповідала цілям і завданням, а отже її треба доопрацювати.

"Від депутатів надходило чимало нарікань на Програму підтримки обороноздатності міста на 2015-2017 роки. Вони пропонували її видозмінити і доопрацювати. Для нас така позиція була незрозумілою, однак ми прислухалися до них", – зазначила директор департаменту організаційного забезпечення Лілія Маліщук.

У співпраці з військкоматом чиновники доопрацювали програму та змінили її назву на "Програму  забезпечення діяльності загонів оборони міста Черкаси та волонтерських організацій, залучених до оборонної роботи на 2016-2017 роки", додавши текст про волонтерські організації. 

Як повідомляв сайт vikka.ua, черкаські волонтери запрошують родичів атовців на тренінг-антистрес.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version