додому Новини Черкаські владці та благодійники завітали в "Теплий дім" (ФОТО)

Черкаські владці та благодійники завітали в "Теплий дім" (ФОТО)

0

1 червня до обласного центру соціально-психологічної реабілітації дітей завітали представники органів виконавчої влади та благодійники, повідомляють у ОДА. Вони вітали дітлахів теплими словами, а ще дарували подарунки, зокрема іграшки, одяг та солодощі. Вихованці натомість показали свої уміння й таланти під час святкового концерту.

За 16 років існування в закладі отримали соціальний захист майже 7 тисяч дітей віком від 3 до 18 років. Нині їх тут 47. Це – діти, які залишилися поза межами сімейного оточення чи перебувають у складних життєвих обставинах через невиконання батьками батьківських обов’язків. Центр же здійснює комплексну соціальну, психологічну та педагогічну реабілітацію дітей, надає лікувально-профілактичні та юридичні послуги. За цей рік у закладі отримали допомогу 233 дитини.

Перший заступник голови облдержадміністрації Віталій Коваль подякував керівництву та чуйному колективу за те, що докладають максимум зусиль для виховання дітей, розвитку їхніх талантів.

– Ви – насправді діти миру, ви – талановиті та справжні умільці, а ми – дорослі, об’єднавши зусилля, зробимо все, щоб ваші мрії стали реальністю. Вірте в себе і в Бога, і вони обов’язково здійсняться, – звернувся до малечі Віталій Володимирович.

До вітань долучилися також головний прокурор області Сергій Овчаренко, директор закладу Мирослава Бондар, начальник служби у справах дітей ОДА Оксана Покатілова та інші.

Як повідомляв сайт vikka.ua, черкащани стали лауреатами Міжнародного конкурсу дитячо-юнацької преси (ФОТО)

 

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version