додому Новини Черкаські владці поскаржились генпрокурору на бездіяльність місцевих правоохоронців

Черкаські владці поскаржились генпрокурору на бездіяльність місцевих правоохоронців

0

5 лютого на сесії Черкаської міської ради депутат Олексій Романов звернувся від чотирьох фракцій "Черкащани", "Укроп", "Самопоміч", Партії вільних демократів до генерального прокурора України Віктора Шокіна та голови Національної поліції України Хатії Деканоїдзе щодо розтрощення автомобіля черкаського депутата Івана Сухарькова.

Нагадаємо, 3 лютого вночі невідомі побили скло та понівечили кузов в автомобілі депутата Черкаської міської ради, голови фракції ВО "Черкащани" Івана Сухарькова. У салоні авто полісмени знайшли згаслий коктейль Молотова.

Черкаські депутати переконані, що ця ситуація пов’язана із укладанням коаліційної Угоди.

Водночас депутати чотирьох фракцій просять у генпрокурора та голови Нацполіції, аби звернули увагу і на інші кримінальні випадки, які пов’язані із черкаськими владцями.

 

 

Зокрема, 20 лютого 2015 року вночі під вікна будинку тодішнього мера Черкас Сергія Одарича підкинули вибуховий пристрій; 6 червня 2015 року у депутата міської ради від Блоку Петра Порошенка Андрія Більди викрали автомобіль з двору будинку. Справу порушили, а винних – не знайдено і не покарано. Під час виборчої кампанії у травні 2014 року невідомі пошкодили автомобіль депутату міської ради Сергію Кудактіну. Від нього невідомі вимагали скласти депутатський мандат.

Залишається не розслідуваним до кінця і справа з підпалом автомобіля вже нинішнього міського голови Черкас Анатолія Бондаренка. Це сталося у липні 2013 року.

Залишається без розгляду і справа побиття кандидатів від Партії вільних демократів. Нагадаємо, в період виборчої кампанії під стінами міської виборчої комісії було побито Андрієм Бородаєм та Олександром Яценком двох кандидатів від ПВД: Лесю Валяєву та Юрія Ястребова.

Викликає занепокоєння і ситуація з отруєнням собак і проникненням до будинку депутата міської ради від ВО "Черкащани" Павла Карася.

Як повідомляв сайт vikka.ua, у Черкасах розтрощили і намагалися спалити машину депутата.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version