додому Новини Черкаські спрощенці сплатили до міськбюджету 35 млн грн єдиного податку

Черкаські спрощенці сплатили до міськбюджету 35 млн грн єдиного податку

0

За 5 місяців 2014 року місцевий бюджет Черкас поповнився на 286,9 млн грн, з яких майже 70 % або 198,3 млн грн – податок на доходи фізичних осіб. Про це повідомив начальник ДПІ у м. Черкаси Максим Криштопа, інформує прес-служба виконкому Черкаської міської ради.

Одним із основних бюджетоформувальних податків для місцевої казни залишається також і єдиний податок, надходження якого стабільно зростають. Так, у січні – травні цього року черкаські суб’єкти господарювання сплатили 35,2 млн грн єдиного податку, що на 5 млн грн більше, порівняно з аналогічним періодом минулого року.

Платники єдиного податку, а це майже 1,5 тис. юридичних та понад 11 тис. фізичних осіб, з початку року сплатили 9,9 млн грн та 25,3 млн грн відповідно.

– На стабільне наповнення місцевого бюджету вплинули ряд факторів, зокрема, розширення спектру безкоштовних адміністративних послуг, які надаються платникам, спрощення переходу з однієї групи податку до іншої та впровадження електронного документообігу, – наголосив Криштопа.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version