додому Новини Черкаські рятувальники здійснили рейд канівським пляжем (ФОТО)

Черкаські рятувальники здійснили рейд канівським пляжем (ФОТО)

0

З метою попередження випадків загибелі людей на водних об’єктах, 30 червня рятувальники Канівського районного відділу Управління ДСНС у Черкаській області провели рейд на одному з найулюбленіших місць відпочинку міста Канів, пляжі річки Дніпро.

На щастя, трагічних випадків на воді в районі вдалося уникнути, проте рятувальники не втрачають пильності й постійно проводять інформаційно-роз`яснювальну роботу серед населення.

Під час бесід з відпочивальниками співробітники Держслужби з надзвичайних ситуацій застерегли громадян, що не варто перегріватись на сонці, оскільки висока температура негативно впливає на організм. Також працівники ДСНС наголосили на тому, що не менш небезпечним є вживання спиртних напоїв при відпочинку біля водоймищ. Через негативний вплив алкоголю людина не здатна контролювати рухи та швидко орієнтуватися, особливо перебуваючи у воді.

Фахівці ДСНС звернули особливу увагу на відпочивальників, які перебували на березі річки з дітьми, наголосивши не залишати малечу без нагляду та постійно навчати правилам безпеки життєдіяльності.

Під час профілактичного рейду рятувальники роздали місцевим жителям інформаційні листівки з основними правилами безпеки та алгоритмом дій при рятуванні життя потопаючим.

Як повідомляв сайт vikka.ua, черкаські рятувальники ловили в Дніпрі некерований човен.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version