додому Новини Черкаси Черкаські родини змагалися на фестивалі “Разом із татом” (ВІДЕО)

Черкаські родини змагалися на фестивалі “Разом із татом” (ВІДЕО)

0

У Черкасах відбувся благодійний фестиваль “Разом із татом”. Захід мав на меті допомогти дітям і дорослим відпочити і психологічно розвантажитися. Повідомляє власний кореспондент ВІККА

Феєрично сім’я Клинових представила себе на фестивалі «Разом з Татом». Тато Сергій разом з донечками Сашею та Златою майже тиждень готувалися до заходу. 

СЕРГІЙ КЛИНОВИЙ, УЧАСНИК ЗАХОДУ

Враження класні. Дуже яскраві емоції. Трішки хвилюємося, хоча у нас старша танцює, менша займається на пілоні, але хвилювання є. Змагання це є змагання.

На фестивалі представленні різні локації, серед них і осередок для діток від SOVA Kid’s Space. Вони підготували три різні зони: зону краси, водного відпочинку та великий стіл для малювання та розвиваючих ігор.

ОЛЕНА СТУПНІЧЕНКО, ДИРЕКТОРКА САДОЧКУ ТА ШКОЛИ SOVA KIDS SPACE 

Це розвиток і дрібної моторики, і сенсорики і логічні вирішення завдань. Тобто ми охопили весь спектр розвитку дітей, в маленькій нашій локації, але дуже ґрунтовній.

Власниця закладу Валерія Шинкарьова розповідає, що нині важливо долучатися до благодійних фестивалів.

ВАЛЕРІЯ ШИНКАРЬОВА, ВЛАСНИЦЯ САДОЧКУ ТА ШКОЛИ SOVA KIDS SPACE

Ми беремо участь і в інших фестивалях, які проходять на території нашого міста. Для нас важлива соціальна відповідальність підприємців, тому ми долучаємося таким чином. Зокрема, розуміємо, що в умовах воєнного стану для дітей важливо провести арт-терапевтичні заняття, якісь розважальні ігри, розвивальні.

Фестиваль «Разом з Татом» проводять вже 5 рік поспіль. Організатор заходу Олександр розповідає, що родинний відпочинок має бути цінністю. Тод на заході все створено для того, аби кожна сім‘я, яка завітала, провела гарно час разом.

YouTube video player

ОЛЕКСАНДР КОЛОМІЄЦЬ, ОРГАНІЗАТОР 

В цілому він спрямований на підтримку тат та мам, які боряться за суверенітет та незалежність нашої країни. Ми хотіли, щоб саме вони взяли участь, ті, хто прийшли на якийсь час, наприклад, на відновлення сил, здоров’я. Але тим не менш, доєдналися і самі містяни.

Фестиваль – благодійний. Всі зібрані кошти передадуть на потреби однієї з бригад Черкащини та благодійний фонд.

Анна БІЛИК, Геннадій ЄМЕЛЬЯНОВ, ТЕЛЕКАНАЛ ВІККА

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version