додому Новини Черкаські правоохоронці на гарячому затримали крадія кабелю

Черкаські правоохоронці на гарячому затримали крадія кабелю

0

До Звенигородського відділу поліції надійшло повідомлення про крадіжку 2 кілометрів телефонного кабелю на декількох вулицях в місті Ватутіне, повідомляє сектор комунікації ГУ НП у Черкаській області.

Правоохоронці, що прибули за викликом, оглянули місце події, опитали можливих свідків дізналися про чоловіка, який на пустирі обпалював кабель. За описом було встановлено його особу, ним виявився наркозалежний та раніше судимий 26-річний житель одного із сіл Катеринопільського району.

Підозрюваного за місцем проживання поліцейські не застали, затримали наступної ночі у Ватутіному на одній із вулиць міста при спробі обірвати палицею іншу проводку.

Чоловік свою вину визнає та співпрацює із слідством, яке довело ще 7 епізодів його кримінальної діяльності. Викрадену проводку затриманий обпалював та здавав на брухт в місті Тальне, в надії що його не знайдуть.

За фактами крадіжок Звенигородським відділом поліції відкрито кримінальне провадження. Санкція статті передбачає покарання у вигляді обмеження волі на строк до п'яти років або позбавлення волі на той самий строк.

Як повідомляв сайт vikka.ua, на Черкащині двоє чоловіків обікрали підприємство, на якому працювали.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version