додому Новини Черкаські освітяни здобули перемогу на міжнародній виставці

Черкаські освітяни здобули перемогу на міжнародній виставці

0

У київському Палаці дітей та юнацтва із 7 по 19 березня відбулася VІІ Міжнародна виставка "Сучасні заклади освіти – 2016" та ІІІ Міжнародна виставка закордонних навчальних закладів "World Edu – 2016". Про це повідомили у прес-службі Черкаської РДА.

Ця виставка стала широкомасштабним заходом у галузі освіти, в якому взяли участь не тільки представники українських навчальних закладів, установ, виробники і постачальники засобів навчання, видавництва, але й освітяни Польщі, Словаччини, Чехії, Литви, Естонії, Молдови, Німеччини, Франції тощо.

На виставці презентовано нові досягнення національної освіти в реформуванні галузі та досвід інтеграції до європейського освітнього простору.

Освітянську галузь Черкаського району представляв методичний кабінет відділу освіти Черкаської райдержадміністрації. Черкаські учасники заходу презентували роботу "Інновації в розвитку професійної компетентності педагогічних працівників у контексті реалізації Національної стратегії розвитку освіти на період до 2021 року", яку відзначено дипломом та срібною медаллю.

Як повідомляв сайт vikka.ua, черкаські освітяни змагалися за першість на фестивалі.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version