додому Новини Черкаси Черкаські Мавпи на чолі із 25-річним тренером вибороли перемогу в Луцьку

Черкаські Мавпи на чолі із 25-річним тренером вибороли перемогу в Луцьку

0

Черкаські Мавпи виграли свій перший матч ігрового тижня регулярного чемпіонату Суперліги Favbet, здолавши в Луцьку БК Рівне — 72:68. Про це інформує пресслужба ФБУ.

Це була близька гра, лідерство в якій більшу частину ігрового часу утримували рівняни. Але у четвертій чверті черкаській команді вдалося краще відіграти вирішальний відтинок матчу та перехопити лідерство. Команда Дмитра Нагорного, який дебютував в якості головного тренера клубу Суперліги, в цьому матчі краще атакувала з середньої дистанції та значно краще рухала м’яч, віддавши 17 асистів проти лише 6 у суперника.

Головним героєм матчу став центровий Мавп Андрій Агафонов, який став найрезультативнішим, найрезультативнішим, найкращим за підбираннями та передачами. В активі бігмена 14 очок, 12 підбирань, 6 передач та 2 блок-шота (РЕ 27).

Мавпи завдали Рівному першої поразки в сезоні, після цього матчу в обох колективів по 2 перемоги в трьох матчах нового сезону. У неділю Мавпи зіграють проти Старого Луцька, а Рівне протистоятиме Кривбасу.

Нагадаємо, що головним тренером «Черкаських Мавп» днями став Дмитро Нагорний. Йому лише 25 років.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version