додому Новини "Черкаські Мавпи" зіграють проти столичного "Будівельника"

"Черкаські Мавпи" зіграють проти столичного "Будівельника"

0

Третій виїзний матч поспіль на старті чемпіонату України відіграють "Черкаські Мавпи" 7 жовтня. Про це повідомляє прес-служба баскетбольного клубу. Після непростих зустрічей із минулорічними суперниками по серії плей-оф (МБК "Миколаїв", "Кривбас") на підопічних Максима Міхельсона чекає гранд вітчизняного баскетболу. Столичний "Будівельник" повернувся і вже у перших матчах зарекомендував себе як амбітний колектив.

До того ж суперники матчу розподілилися на сусідніх місцях у турнірній таблиці. "Будівельник" – четвертий, "Мавпи" – п’яті. Більше того, у стартових матчах і кияни і черкасці грали з тими ж суперниками. Щоправда, "Мавпи" поступилися "Миколаєву" і виграли у "Кривбаса", тоді як у "Будівельника" все з точністю навпаки.

У міжсезоння ці команди провели між собою яскравий поєдинок. На "Кубку Венето" сильнішими виявилися "Черкаські Мавпи" – 97:94. Хоча з того часу столичний клуб суттєво оновився. Нині у складі "Будівельника" відразу троє американців. Підсилилися і "Черкаські Мавпи". У матчі проти "Будівельника" дебютувати за команду має форвард Стейсі Девіс.

Ці команди зіграють між собою двічі за три дні. І кожен з матчів буде відкриттям для команди-господаря. Спочатку сезон відкриють у столичному "Палаці спорту", а 9 жовтня великий баскетбол завітає до черкаського ПС "Будівельник".

Про важливість кожної гри чемпіонату зауважив капітан "Черкаських Мавп", Андрій Кальніченко: "Приємно повертатися в колектив, який став для мене рідним. Я тут не перший сезон. Зі свого боку хочу максимально допомогти команді. Зіграти в той баскетбол, який ставить тренер, допомогти і молодим гравцям. Чим можу, тим допоможу. Стосовно завдань – перемагати у кожній грі і прагнути завоювати медалі".

Як повідомляв сайт vikka.ua, "Черкаські Мавпи" підсилилися американським форвардом.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version