додому Новини Черкащина "Черкаські Мавпи" зіграють проти "Миколаєва"

"Черкаські Мавпи" зіграють проти "Миколаєва"

0

"Черкаські Мавпи" продовжують виїзне турне півднем України. Вже сьогодні, 3 березня, суперником нашого клубу стане непоступливий колектив корабелів з Миколаєва. Про це повідомляє прес-служба черкаського клубу.

Команда Максима Міхельсона цього сезону зустрічалась із своїми суперниками лише одного разу: саме 12 січня в ПС "Будівельник" наш клуб обіграв суперника з сотнею та здобув одну із загальних двох домашніх перемог в сезоні. Тоді чудовий матч провели легіонери клубу – на рахунку Янга було 26 балів, а бігмен Коуклі додав ще 18.

До матчу колективи підходять в різному настрої. "Миколаїв" буде зустрічати наш клуб в рідних стінах після неймовірно важкої та важливої перемоги над лідером Суперліги Парі-Матч – "Київ-Баскетом", яку корабели оформили учора, також в себе вдома. Миколаївці тоді поступалися протягом усього матчу, проте, добре відігравши, в клатчі команда Віталія Чернія все ж обіграла столичний колектив.

"Мавпи" в свою чергу в сусідній області поступились "Запоріжжю". Яскравий старт від команди Міхельсона змінився невиразним баскетболом впродовж другої та третьої десятихвилинки, а коли черкаська команда кинулася наздоганяти суперника в заключному відрізку матчу було вже запізно.

У турнірній таблиці "Черкаські Мавпи" продовжують займати останній рядок, маючи за спиною 6 перемог та 15 поразок. Корабели ж посідають п’яту позицію з 10 перемогами та 12 поразками.

Зазначимо, що цей матч стане початком цілої серії протистояння клубів, адже командам доведеться зіграти аж три поєдинки поспіль: 3, 6 та 10 березня.

Як повідомляв сайт vikka.ua, "Черкаські Мавпи" у тяжкій грі поступилися команді із "Запоріжжя".

 

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version