додому Новини "Черкаські Мавпи" зіграють принциповий матч проти "Миколаєва"

"Черкаські Мавпи" зіграють принциповий матч проти "Миколаєва"

0

Важко знайти принциповішого суперника для "Черкаських Мавп" у нинішньому чемпіонату ніж МБК  "Миколаїв". Про це інформує прес-служба "Черкаських Мавп".
 
Протягом останніх сезонів черкащани традиційно невдало грали проти цього опонента, особливо це стосується виїзних матчів. У це важко повірити, але до цього сезону "Черкаські Мавпи" жодного разу не обігрували корабелів в офіційних виїзних матчах. У 2015-му команда Миксама Міхельсона перервала цю невтішну статистику. Та це не означає, що з "чайками" стало легше. "Мавпи" ледь повторили свій міні-подвиг наприкінці січня, а от  у домашньому матчі цього сезону поступилися "Миколаєву" в овертаймі.

Присмак гіркоти додаткової п’ятихвилинки висить у ПС "Будівельник" і досі. Тиждень тому "Мавпи" в овертаймі поступилися "Волині". За словами головного тренера команди матч з "Миколаєвом" – не лише можливість обіграти свого конкурента за четверту позицію напередодні плей-оф, а й нагода реабілітуватися на очках власної публіки.

Зважаючи на силу суперника та принциповість матчу, підтримка вболівальників наднеобхідна команді. Отже, протистояння між командами "Черкаські Мавпи" – МБК "Миколаїв" відбудеться 10 березня у місті Черкаси, ПС "Будівельник", Пр-т Хіміків, 50/. Початок матчу о 19:00.

Як повідомляв сайт vikka.ua, "Черкаські Мавпи" провели майстер-клас для гімназистів.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version