додому Новини Черкащина "Черкаські Мавпи" розповіли про улюблені фільми

"Черкаські Мавпи" розповіли про улюблені фільми

0

"Володар перснів", трилері, від яких холоне кров у жилах і щемкі драми. Зірки "Черкаських Мавп" розповіли про свої кіновподобання.

Про обов’язкові для перегляду, на думку наших спортсменів, фільми пише офіційний сайт клубу.

Форвард Сергій Попов – прихильник містичних фільмів та стрічок в стилі фентезі. На ряду з історичною "Троєю", у переліку його улюбленого кіно можна знайти одну з екранізацій коміксів Marvel – художній фільм "Тор" та фантастичний бойовик "Люсі", в основу якого закладений міф про 10% мозку, що використовує звичайна людина у повсякденному житті. Доповнює список Сергія містична драма "Знайомтесь, Джо Блек" про Ангела Смерті, який вирішує взяти вихідний та провести день серед людей, та, звичайно ж, "Володар перснів" – "must-see" серед тих, хто обожнює фентезі.

Кінематографічні смаки Володимира Конєва різняться – від кримінального трилеру "Святі з нетрів" до психологічної драми "Одержимість". Форвард не оминув увагою і оскароносний "Інтерстеллар" – науково-фантастичний фільм, який у 2014 році отримав відзнаку за найкращі спецефекти. Ну і, як без класики – "Матриця" та "Володар перснів" варті того, аби час від часу їх переглядати.

Вихованець "Черкаських Мавп" Ігор Сергеєв полюбляє полоскотати нерви фільмами в стилі хоррор. Серед улюблених – американські фільми жахів "Тихе місце" (2018) та "Пташиний короб" (2018). Події в обох стрічках відбуваються у постапокаліптичному світі, де життя перетворилось на постійне виживання та пошуки засобів для існування. Одноіменна екранізація книги Джеймса Дешнера "Той, що біжить в лабіринті" (2014) та кримінальна комедія Гая Річі "Джентельмени" (2019) вибиваються з обойми "жахів", проте тримають у напрузі до останнього. Особливу увагу Ігор звертає на трагікомедію "1+1" (2011), яка стала одним із найуспішних фільмів французькою мовою в багатьох країнах світу в своєму жанрі. А для гарного настрою – відома франшиза "Таксі". Даніеля Моралеса знають всі, чи не так?

Найближчим часом пресслужба "Черкаських Мавп" обіцяє розповісти про кінематографічні вподобання й інших гравців клубу.

Як раніше повідомляв сайт vikka.ua, колишній легіонер "Мавп" тепер гратиме проти черкащан.

 

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version