додому Новини "Черкаські Мавпи" провели заключне тренування сезону (ФОТО)

"Черкаські Мавпи" провели заключне тренування сезону (ФОТО)

0

Баскетболісти завершили свій останній тренувальний збір сезону 2013 – 2014. Завдяки цьому місячному збору черкасці "виходили" з сезону. Чимало роботи було зроблено і над фізичною підготовкою. Не один десяток тренувань вони провели на бігових доріжках, у тренажерних залах та піщаних пляжах Дніпра. Про це інформує прес-служба баскетбольного клубу.

У тренувальному зборі взяли участь 17 гравців, переважна більшість їх – це вихованці баскетбольної школи "Черкаських Мавп". Серед досвідчених баскетболістів дистанцію цього збору пройшли Андрій Кальніченко та Олексій Чигринов.

Завершували свій збір черкасці складанням тестів з фізпідготовки. Спочатку хлопці вкладалися у секунди на бігових доріжках, а після цього прибирали кілограми у тренажерному залі. Разом з командою працював і Святослав Михайлюк, який наступний сезон розпочне в NCAA.

Зважаючи на результати тестування, всі гравці отримали індивідуальний план підготовки на період міжсезоння і пішли у відпустку. Орієнтовно, відпочиватимуть баскетболісти "Черкаських Мавп" до середини липня, а вже після цього розпочнуть підготовку до нового сезону.

– У команди прекрасний настрій, хлопці у передчутті відпустки, у нас був непростий сезон, відпустка їм має піти на користь. Менше відпочиватимуть гравці юнацької збірної, які з 15-го червня розпочнуть підготовку до чемпіонату Європи. Всі решта розпочнуть працювати за індивідуальною програмою у липні. Кожен отримав таку програму від нашого тренера з фізичної підготовки. Робити якісь далекоглядні прогнози щодо підготовки до нового сезону я не буду, адже поки не відомо, у якому форматі взагалі він проходитиме. З цим ми розбиратимемося трохи згодом, а зараз я хотів би подякувати усім гравцям за хорошу роботу у попередньому сезоні та побажати їм приємної відпустки, – головний тренер БК "Черкаські Мавпи" Максим Міхельсон.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version