додому Новини Черкаси «Черкаські Мавпи» проведуть низку домашніх матчів

«Черкаські Мавпи» проведуть низку домашніх матчів

0
Черкаські мавпи Міхельсон
Черкаські Мавпи

«Черкаські Мавпи» проведуть дві гри Суперліги Windrose цього тижня у Черкасах. Про це інформують на сайті “Черкаські Мавпи”.

Також вихованці “Черкаських Мавп” проведуть низку матчів на виїзді.

16 грудня. Черкаси. Суперліга Windrose
18:00 Черкаські Мавпи – Кривбас
КВИТКИ
Два важливих матчі у боротьбі за покращення турнірного становища у Суперлізі Windrose. У Кривому Розі підопічні Максима Міхельсона здолали Кривбас. Зараз новачок чемпіонату приїде до Черкас, аби реваншуватися. Незважаючи на те, що команда Артема Сліпенчука знаходиться у нижній частині турнірної таблиці, цьогоріч вона показала, що може на рівних боротися із усіма топовими суперниками. У криворіжців на дві перемоги більше, ніж у Мавп, тому саме з цим суперником черкасцям необхідно перемагати.

18 грудня. Черкаси. Суперліга Windrose
16:00 Черкаські Мавпи – Миколаїв

КВИТКИ
Сусід по турнірній таблиці і зараз головний суперник Мавп у боротьбі за те, щоб залишити останній рядок у турнірній таблиці. Миколаїв переграв Мавп у першому колі. Тоді була рівна гра, де черкасцям забракло зовсім трохи. З того часу команди суттєво змінилися. На старті нового тижня в обох ідентичний рекорд – 4 перемоги, 15 поразок. Відповідно про важливість цього матчу годі й судити. Ключові матчі для Черкаських Мавп наприкінці 2021-го року.

15-16 грудня. Запоріжжя. ВЮБЛ-05 (дівчата)
Венето-Черкаси-07 зараз посідають третю сходинку у своїй групі ВЮБЛ. Низка гравчинь команди Наталії Євтушевської грає за Венето-Черкаси у Першій лізі, де протистоїть дорослим суперницям. По їдеї цей досвід має допомогти дівчатам у матчах своєї вікової групи. В рамках чергового етапу ВЮБЛ черкащанки зіграють проти команд із Дніпра та Запоріжжя.

15-17 грудня. Рівне. ВЮБЛ-2008 (дівчата)
Команда Венето-Черкаси-08 вирушає до Рівного, де відбудеться черговий тур чемпіонату України. Команда Юлії Квітки-Охріменко зіграє три матчі проти команді зі Львова, Житомира і Рівного. Зараз дівчата посідають четверте місце у своїй групі, тому тур важливий у боротьбі за вихід до наступного етапу.

15-17 грудня. Херсон. ВЮБЛ-2008
Одразу дві команди баскетбольної школи Михайла Бродського вирушають на черговий тур ВЮБЛ. Віце-чемпіони України – Черкаські Мавпи-08 – непереможні цього сезону, команда виграла усі 10 матчів в чемпіонаті. У Херсоні підопічні Василя Івлєва та Світлани Маляр зіграють із командами ДЮСШ (Дружківка), збірною Херсона.

16-18 грудня. Запоріжжя. ВЮБЛ-2010
Віце-чемпіон ВЮБЛ, Збірна Черкаської області-Агророзвиток-Черкаські Мавпи-10″ підтверджують свій статус і лідирують у чемпіонаті, маючи 11 перемог і 1 поразку. У Запоріжжі підопічні Сергія Даценка зіграють три матчі проти СДЮСШОР-5 (Дніпро), збірної Херсона та ДЮСШ-12 (Запоріжжя).

Як повідомляла vikka.ua, черкащанка здобула перемогу на Чемпіонаті світу з універсального бою.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version