додому Новини Черкащина "Черкаські Мавпи" готуються до третьої гри з "Хіміком"

"Черкаські Мавпи" готуються до третьої гри з "Хіміком"

0

"Черкаські Мавпи" проведуть матч із "Хіміком" на виїзді. Цього сезону черкасці двічі поступалися чинному чемпіону. Втім, в обох попередніх зустрічах команди провели напружені та змістовні матчі.

Третя зустріч відбудеться 24 січня о 18:00 в Южному. Про це інформує пресслужба "Мавп".

Обидві команди підходять до цього матчу після поразок. "Хімік" минулого тижня неочікувано поступився "Одесі". Зрозуміло, що цю поразку южненці прагнутимуть закрити, до того ж команда грає вдома. Цього сезону "Хімік" нестримний вдома. На паркеті ФСК "Оліміп" підопічні Віталія Степановського мають показник 7/1. Тому у Южному "Мавпам" буде непросто.

"Черкаські Мавпи" також програли свій попередній матч. У результативній зустрічі черкасці поступилися "Дніпру". У першому колі в Южному "Мавпи" поступилися супернику із 20-очковою різницею. У другому матчі мали досить високі шанси на перемогу, втім поступилися вдома. На виїзді черкасці грають із перемінним успіхом – 3 перемоги, 4 поразки.

Відзначимо, що це останній ігровий відрізок для обох команд перед Матчем усіх зірок Суперліги. І "Хімік" і "Мавпи" делегували на святкове дійство своїх представників. Віталій Степановський буде тренером команди Зірок України, а в команди потрапили Кирило Марченко, Андрій Войналович та Льюїс Салліван. Від "Мавп" у Матчі зірок зіграють Сеад Хаджифейзович і Діон Райт.

Трансляція матчу – на ObozTV.

Як повідомляв сайт vikka.ua, гравець "Черкаських Мавп" увійшов у стартову п'ятірку Матчу Зірок Суперліги.

У нашому Telegram каналі – тільки найважливіші та найактуальніші новини.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version