додому Новини "Черкаські Мавпи-97" вийшли у фінал Вищої юнацької баскетбольної ліги

"Черкаські Мавпи-97" вийшли у фінал Вищої юнацької баскетбольної ліги

0

Сьогодні у черкаському ПС "Будівельник" у другий день фіалу ФЮБЛ відбулися чотири поєдинки між баскетбольними командами. Серед них і два матчі за вихід у фінальну гру чемпіонату, ідеться на сайті "Черкаських мавп".

Спершу свої локальні завдання вирішували харківський ХОУФКС-ДЮСШ та "СДЮШОР-5" з Дніпропетровська, які на шляху до п’ятого місця обіграли суперників з Миколаєва та Білої Церкви.

А от півфінальні матчі видалися доволі запеклими. Першими путівку до фіналу оформили "Черкаські мавпи-97". Хлопці Олександра Ворони дуже переконливо розпочали матч проти одеського "СДЮШОР-2" – і вже після першої десятихвилинки вели з рахунком 26:14. Різниця збільшилася і до 20 очок, після чого черкасці зуміли заграти своїх резервістів, це дозволило одеситам підтримати курс результативного баскетболу. Відтак, після фінальної сирени табло черкаського ПС "Будівельник" зафіксувало поки найрезультативніший підсумок матчу фінальної частини ВЮБЛ – 92:83.

Найрезультативнішим гравцем черкасців став Іван Ткаченко, в активі якого 26 очок та 6 підбирань. Також матч продуктивно провів Ілля Антоненко, який оформив дабл-дабл: 15 очок та 15 підбирань.

Суперником черкасців завтра у фіналі стане "Донецьк-97", який сьогодні обіграв "Хімік-97" – 60:45. У минулому сезоні саме "Черкаські мавпи" та "Донецьк" визначили володаря золота ВЮБЛ, тоді у Южному "Мавпи" виграли з рахунком 95:91.

Завтра головний матч сезону у ПС "Будівельник" розпочнеться о 15.30. Он-лайн трансляцію матчу можна буде переглянути на сайті "Черкаських мавп".

 

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version