додому Новини "Черкаські Мавпи-03" виграли перший матч чемпіонату України з баскетболу (ФОТО)

"Черкаські Мавпи-03" виграли перший матч чемпіонату України з баскетболу (ФОТО)

0

В Одесі стартував фінальний тур чемпіонату України з баскетболу серед 14-річних юнаків. "Черкаські Мавпи-03" виграли перший матч і вже потрапили до четвірки найкращих, повідомляє прес-служба БК "Черкаські Мавпи".

За підсумками регулярного чемпіонату "Черкаські Мавпи-03" посіли шосте місце. Тому у першій грі фіналу зустрічалися з третьою командою, СДЮСШОР-Рівненщина.

Кілька тижнів тому ці колективи зустрічалися між собою. Тоді дві впевнені перемоги здобули рівненчани. Втім, 14 травня підопічні Олександра Молчанова зібралися з силами й реваншувалися.

"Мавпи-03" зі старту гри вийшли вперед рахунок і тримали лідерство практично протягом усього матчу. Традиційно черкасців за собою вела пара Крутогуз-Голєнков. Кожен із гравців брав лідерство на себе у своїй п’ятірці, гравці суперника не могли впоратися із цими баскетболістами.

В результаті, "Мавпи" виграли першу половину з рахунком 41:36 і тримали перевагу й надалі. У певний момент гравці рівненської команди підрівнялися в рахунку, однак черкасці свого лідерства не відпустили.

Інтригуючими були останні хвилини зустрічі, але у вирішальний момент "Черкаські Мавпи-03" втримали переможний рахунок. В результаті, 70:68, черкаська команда здобула поки що найважливішу перемогу в сезоні.

Як повідомляв сайт vikka.ua, 12-річні "Мавпи" завершують сезон у Всеукраїнській юнацькій баскетбольній лізі.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version