додому Новини "Черкаські Мавпи-00" – бронзові призери чемпіонату України

"Черкаські Мавпи-00" – бронзові призери чемпіонату України

0

У головній грі сезону баскетболісти "Мавп-00" провели дві різні половини. Полтавчани, з якими черкасці не мали проблем у сезоні, поступово виривалися вперед. Так, черкаська команда завершує період із пасивом -13 очок – 10 : 23. У другій чверті суперник тримає свою перевагу. Втім кінцівка матчу за "Мавпами". "Черкаські Мавпи-00" – СДЮШОР-2 (Полтава) 77 : 48 (10 : 23, 13 : 7, 29 : 8, 25 : 3). Про це повідомили у прес-службі баскетбольної команди "Черкаські мавпи".

Третій дабл-дабл у фінальному турі у свій актив записав Костянтин Прокопенко. На рахунку бігмена 20 очок, 15 підбирань. Хороший матч провів і Денис Бачурін. Попри ушкодження, форвард відіграв 28 хвилин й здобув 8 очок, 16 підбирань, 7 передач.

"Хочу подякувати КДЮСШ №1 в особі Вікторії Краснової. Також Нагорному Олександру Івановичу в підтримці й організації цього чемпіонату. Подяка батькам, які зробили вагомий внесок у нашу перемогу. Стосовно матчу, то перша половина суттєво відрізняється від другої. У перерві поговорили з хлопцями. Вдалося їх мотивувати. Знайшли свою гру. Дуже добре у другій половині відзахищалися. Хлопці молодці, влучили свої кидки і перемогли", – підсумував головний тренер "Черкаських Мавп-00" Євгеній Ткаченко.

Як повідомляв сайт vikka.ua, "Мавпи" у напруженій боротьбі поступилися "Хіміку".

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version