Днями у Києві паралельно відбувалися Всеукраїнський конкурс професійної майстерності "WorldSkills Ukraine" та II Міжнародний кулінарний фестиваль "BESTCookFEST – 2016", в рамках якого проводилися конкурси за категоріями: кондитерське, кулінарне мистецтво та ресторанний сервіс. Про це повідомили у прес-службі Черкаської міської ради.
Черкаські майстри здобули низку нагород:
У категорії "Кондитерське мистецтво" золоту медаль II Міжнародного кулінарного фестивалю "BESTCookFEST – 2016" здобула учениця групи № 3 Аліна Бабич, яка виготовила художню роботу з тіста "З Україною в серці".
Категорія "Ресторанний сервіс" включала такі етапи: порціонування напоїв та вміння рухатися з тацею; складання серветок, сервірування тематичного святкового столу, його презентація та візитна картка учасника, закладу.
Училище гідно представила, виборовши золоту медаль Всеукраїнського конкурсу професійної майстерності "WorldSkills Ukraine" та бронзову медаль II Міжнародного кулінарного фестивалю "BESTCookFEST – 2016", учениця групи № 25 – Вікторія Калініна.
Кулінарний фестиваль був представлений у 4 номінаціях. У номінації "Найкращий шеф-кухар" бронзову медаль II Міжнародного кулінарного фестивалю "BESTCookFEST – 2016" здобув учень групи № 22 – Данило Федоров, а в номінації "Сучасна кухня" бронзовою медаллю нагороджена учениця групи № 22 – Каріна Назаренко.
Відзначений сертифікатом лауреата фестивалю "BESTCookFEST – 2016" у номінації "Вегетаріанська страва", учень групи № 15 – Ярослав Соколов.
Як повідомляв сайт vikka.ua, самбісти Черкащини вибороли низку нагород на чемпіонаті України.