додому Новини Черкаські копи розібралися із п’яним водієм (ФОТО)

Черкаські копи розібралися із п’яним водієм (ФОТО)

0

27 березня близько 21-ї години патрульна поліція зупинила автомобіль, за кермом якого був п’яний водій, а поруч — пасажир в такому ж стані. Як з’ясували копи, вони ще й не мали при собі документів на авто. Про це інформує УНН-Центр.

Жителі мікрорайону поблизу Першотравневого парку були неабияк схвильовані, коли на розі Громова-Свято-Макаріївської побачили одразу три автомобілі патрульної поліції з увімкненими проблисковими маячками, які оточили легковик. Щонайменше півтори години пішло у правоохоронців, щоб розібратися з нетверезим водієм і відправити його автівку на штрафмайданчик.

Підслухано Черкаси / "Вконтакті"

Як повідомили в прес-службі патрульної поліції, поліцейські помітили автомобіль, що перешкоджав руху інших авто. Коли вони його зупинили, з’ясувалося, що водій та його пасажир перебувають у нетверезому стані. Стільки часу на вирішення ситуації було витрачено через те, що водій не мав при собі документів на автомобіль, а тому довелося чекати, доки ці документи привезуть, аби підтвердити що авто дійсно є його власністю. Проте в підсумку автомобіль через стан водія все одно був доставлений евакуатором на штрафмайданчик.

Як повідомляв сайт vikka.ua, очільника поліції Черкащини затримали на дачі хабара.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version