додому Новини Черкаські газовики збиралися пікетувати "Азот"

Черкаські газовики збиралися пікетувати "Азот"

0

Пікет хімічного підприємства ПАТ "Азот" з вимогою розрахуватись із боргами планував провести колектив ПАТ "Черкасигаз" у вівторок 12 липня. Про це йдеться у листі-повідомленні голови профспілки ПАТ "Черкасигаз" Людмили Юрченко до міського голови Анатолія Бондаренка та голови правління "Азоту" Віталія Склярова.

"Профспілка працівників газових господарств області прийняла рішення про оголошення пікетування даного підприємства у зв’язку з тяжким фінансовим станом нашого товариства, який залежить від дуже значної суми дебіторської заборгованості, що складає тримісячне нарахування та не сплачується підприємством ПАТ "Азот", – йдеться у повідомленні.

Ситуація, що склалася, впливає на забезпечення соціальних гарантій колективу, своєчасної виплати заробітної плати та вимушеного переведення працівників на триденний режим роботи, – зазначають у профспілці.

Разом з тим, у коментарі vikka.ua голова профспілки "Черкасигазу" Людмила Юрченко повідомила, що пікет таки не проводитиметься через інші обставини, які склалися цього дня на підприємстві.

"Пікет не переноситимемо, адже наразі тривають перемовини з керівництвом ПАТ "Азот". Це наші внутрішні фінансові відносини, які, сподіваємося, вирішаться позитивно", – зазначила вона.

Як повідомляв сайт vikka.ua, на Соборній площі черкащани мітингували проти "тарифного геноциду".

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version