додому Новини Черкаські дороги почистили у п’ять разів швидше, ніж передбачено стандартами

Черкаські дороги почистили у п’ять разів швидше, ніж передбачено стандартами

0

За минулу добу 640 кілометрів доріг у Черкасах обробили рідкими реагентами, а 22 – сіллю. На все це витратили 80 тисяч літрів соляного розчину та 2,5 тони чистої солі.

Про це у коментарі журналісту телеканалу "ВІККА" розповів директор Черкаського спеціалізованого управління 525 Андрій Бортник.

"На дорогах працювало 24 одиниці техніки: 3 машини для розповсюдження рідких реагентів, 4 солерозкидачі, 7 тракторів і 10 комунальних дорожніх машин. Зараз ми використовували рідкі реагенти. Бо для цих погодніх умов – це якраз те, що потрібно. Солерозкидачі ми використовували як важку зброю. Сіллю посипали перехрестя, мости, спуски, тобто ті місця, де треба більш швидка реакція дороги на реагенти", – розповів Бортник.

Підприємство, яке вже третій рік займається очисткою та прибиранням вулиць міста, впоралося зі своїхм завданням за 5 годин.

"Сніг закінчився, за даними метеостанції, о 5-ій годині ранку. Відповідно до державних стандартів, у нас є 24 години, щоб привести місто до ладу. Протягом ночі працювала вся наша техніка, ми внесли реагент, але фізично для того, щоб він спрацював, потрібно, щоб поїхав транспорт. Як тільки транспорт поїхав, протягом 3 годин сніг почав розтавати. У 10 годин ранку більшість доріг були вже у проїзному стані", – наголосив директор підприємства.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version