додому Новини Черкаси Черкаські діти розмалювали автобус, у якому відпочиватимуть ветерани (ВІДЕО)

Черкаські діти розмалювали автобус, у якому відпочиватимуть ветерани (ВІДЕО)

1

В Українському центрі ветеранів старий автобус переформатують під місце для відпочинку. Розмалювати транспортний автобус допомогли діти з Черкас. Повідомляє власний кореспондент ВІККА.

Ще донедавна цей автобус бус на передовій. А зовсім скоро послугує зоною відпочинку для військових. Там облаштують все для того, аби військові могли провести час з сім’єю, чи просто відпочити, розповідає директор Українського центру ветеранів Костянтин Баранніков.

КОСТЯНТИН БАРАННІКОВ, ДИРЕКТОР УКРАЇНСЬКОГО ЦЕНТРУ ВЕТЕРАНІВ
У нас виникла ідея, щоб залучати і громади і дітей. Адже, в першу чергу, все що ми робимо, ми робимо заради наших майбутніх поколінь. Тому сьогодні був перший штрих, коли діти приїхали і зробили разом з військовими вони розмалювали цей автобус.

До творчого процесу долучилася черкаська приватна школа SOVA kid’s space. Разом з дітками автобус розфарбовує і власниця школи Валерія Шинкарьова.

ВАЛЕРІЯ ШИНКАРЬОВА, ВЛАСНИЦЯ САДОЧКУ ТА ШКОЛИ SOVA KIDS SPACE
Наші діти дуже творчі, активні, тому сьогодні можемо бачити як вони долучаються до проєкту і розуміють важливість підтримки наших військових.

Прикрашати автобус дітям допомагає педагогиня Аліна.

АЛІНА, ПЕДАГОГИНЯ

Зараз я малюю очі та смайлик. Тут дуже гарно виділяється в автобусі. Ми відразу побачили, треба нам тут намалювати це. І вгорі напишемо Слава Україні!

YouTube video player

Серед жовто-блакитних сердець, та прапорів – напис за Охматдит. Це намалювала восьмирічна Соломія.

СОЛОМІЯ, УЧАСНИЦЯ ЗАХОДУ
В Україні зараз йде війна і нещодавно потрапили в Охматдит. Там зараз лікується дуже багато діток з невиліковними хворобами і я вирішила намалювати за Охматдит.

Поруч з дітками студентка Катерина. У майбутньому – педагогиня. Говорить, що завжди долучається до патріотичних заходів, коли є можливість.

КАТЕРИНА, СТУДЕНТКА
Мрію нашу. Хоч її і зруйнували, але вона завжди у нас в серцях. Щоб військові завжди пам’ятали, що вона у нас і них є.

Кожен, хто буде приїжджати в Український центр ветеранів, зможе залишити свою долоньку на автобусі, який буде слугувати для психологічного відновлення військових.

Анна БІЛИК, Геннадій ЄМЕЛЬЯНОВ, ТЕЛЕКАНАЛ ВІККА

1 коментар

  1. […] В Українському центрі ветеранів старий автобус переформатують під місце для відпочинку. Розмалювати транспортний автобус допомогли діти з Черкас, інформує vikka. […]

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version