додому Новини Черкаські депутати звернуться до прем’єра, аби місту відшкодували пільгові перевезення

Черкаські депутати звернуться до прем’єра, аби місту відшкодували пільгові перевезення

0

Зміни до держбюджету щодо фінансового забезпечення компенсації за пільговий проїзд окремих категорій громадян та інших передбачених законодавством пільг так і не були підтримані Президентом. Тож депутати Черкаської міськради вирішили з цим питання звернутися до Голови Верховної Ради України Володимира Гройсмана та народних обранців. За таке рішення проголосувало більшість обранців.

У зверненні, зокрема, йдеться про те, що Черкаська міська рада глибоко стурбована державною політикою в частині відшкодування витрат за пільгові перевезення окремих категорій громадян, надані пільги з послу зв’язку, інші передбачені законодавством пільги за рахунок субвенції з державного бюджету. Всупереч Бюджетному кодексу України Законом України "Про Державний бюджет України на 2016 рік", не передбачені призначення на забезпечення вищевказаних витрат.

Також, незважаючи на неодноразові звернення, не було вирішено питання погашення кредиторської заборгованості 2015 року, яка утворилась внаслідок недофінансування субвенції з державного бюджету до річних призначень.

Як повідомляв сайт vikka.ua, черкаські депутати ухвалили рішення щодо електронних закупівель Prozorro.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version