додому Новини Черкаські депутати подарували дитячому садку проектор (ФОТО)

Черкаські депутати подарували дитячому садку проектор (ФОТО)

0

Заступник голови фракції Партії вільних демократів у міській раді Олександр Згіблов та депутат Тетяна Чорнобіль привезли новорічний подарунок для вихованців і працівників дитячого садочку "Мальвіна". Про це повідомили у прес-службі ПВД.

"До Нового Року ще місяць, а ми вже розвозимо подарунки. Я знаю, що ви чекали на такий подарунок дуже довго. Рік, як ми стали депутатами. Традиційно через рік народні обранці звітують, видають 100-тисячні тиражі газет, купують програми на місцевих телеканалах, вішають білборди. Ми на фракції вирішили не витрачати на пропаганду кошти і скерувати закумульовані нами фінанси на допомогу садочку №73 та школі №10", – зазначив Олександр Згіблов.

На це медійне обладнання колектив садочка чекав багато років. Особливо актуальним він буде на новорічних святах і заходах.

"Вільна демократка" Тетяна Чорнобіль повідомила, що депутати від ПВД звітуватимуть перед громадою.

"Ми плануємо звітувати на Комітетах самоорганізації населення, зустрічатимемося в школах і садках з трудовими колективами. Наш звіт – це результат нашої роботи. А прозвітувати нам є про що", – заявила Тетяна Чорнобіль.

Як повідомляв сайт vikka.ua, у залі для засідань черкаських депутатів монтують нову електронну систему голосування.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version